top of page

Grupo de apoyo

Público·281 miembros

Виплата безвісти зниклим військовим Коли мій брат зник безвісти під час виконання бойового завдання, ми пережили справжній шок і розгубленість. Проте згодом знайомі порадили звернутись до сервісу «Актум», і це було одним із найкращих рішень, які ми могли ухвалити в тій ситуації. Усе пояснили дуже доступно, відповіли на всі запитання: які документи подати, хто має право на отримання виплат, який строк отримання допомоги, і що головне — не залишили нас сам на сам із бюрократією. Процес був простим і швидким, і вже через кілька тижнів ми отримали першу виплату безвісти зниклим військовим, яка суттєво допомогла нашій родині. Я навіть не підозрювала, що держава передбачила настільки конкретну допомогу родинам зниклих чи полонених, але завдяки професійній підтримці ми змогли скористатися цим правом без затримок і нервів. Особливо вразило, що всі пояснення давали людською мовою — без юридичних складностей, з емпатією та розумінням ситуації. Якщо вас цікавить виплата безвісти зниклим військовим, ось тут деталі. Зараз я сміливо раджу «Актум» усім, хто потрапив у подібну біду — не зволікайте, бо ваша родина має право на підтримку і гідне ставлення.

2 vistas

Cpyright © 2021 ConTuSalud Medical Group. Todos los derechos reservados.

bottom of page